Click kick off på Quality Airport Hotel Gardermoen
Klokken er 12.15 og utstyret er på vei inn. Deltakerene har akkurat gått til lunsj og hotellpersonalet rydder stoler og gjør klart gulvet for scene, lyd og lysutstyr. Vi har valgt å bygge en trosserigg til å henge lyset i. Lydanlegget har vi valgt å bygge på gulvet, eller "stacke" på gulvet som lydfolk pleier å si.

Klokken er ca 14.00 og trosseriggen og lydanlegget er på plass. Hotellets betjening har satt stoler og bord på plass, samt lagt på duker. Lyset programmeres og justeres. Det er 6 bevegelige kastere i lysriggen.

Klokken er 20.00 og salen er klar for gjester. Bordene er dekket og pyntet. Kjøkken og servitører er klar til innsats. Vi har lydsjekket artister og utstyr er justert og klart. Aperitiffen inntas i hotellets bar. Vi har sommerfugler i magen. Går dette bra?

Klokken er 21.00. Jon Dysvik fra Click har ønsket velkommen og forretten er inntatt. Maten smaker og vinen er god. Trond Viggo Torgersen kommer inn som en overaskelse og stemningen er god. Sommerfuglene begynner og roe seg for alle involverte.

Copyright©2003 Musikkloftet AS